Facaderenovering Odense

Murermester Lars Kristensen & Søn tilbyder facaderenovering i Odense og omegn. Trænger facaden på dit hus til en opgradering? Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Få en facaderenovering i Odense & omegn

Når du vælger et professionelt murerfirma til at udfører dine opgaver, er du også garanteret et professionelt resultat. Murermester Lars Kristensen & Søn tilbyder facaderenovering på alle typer af huse, hvad end du har et lille hus, blot en enkelt facade eller en stor erhvervsbygning. Vi har erfaring og stiller gerne vores ekspertise til rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller andet.

Det vigtigste for os er at efterlade dig med et kvalitetsresultat du kan være tilfreds med! 

Sådan foregår en facaderenovering

En facaderenovering kan være med til at forlænge levetiden på dit hus.

  • Vi reetablerer
  • Renser
  • Reparerer

Samt klarer mindre vedligeholdelse til større større udskiftning af murværk og bygningsdele.

Vi kan hjælpe dig uanset størrelsen på dit projekt! Alt fra små reparationer i hjemmet til store erhvervsbygninger.

Invester i dit hjem

Når du vælger at give dit hjem en facaderenovering, er det er investering i dit hjem. Ikke nok med at det klæder facader at give dem et løft, så forlænger du levetiden af huset og dit hjem.


I dialog med dig finder vi sammen ud af hvilket behov du har og hvordan slutresultatet skal se ud. Vi har mange års erfaring fra branchen og vores vigtigste formål er at give dig et godt resultat. 

Kontakt os og sammen finder vi ud af hvad vi kan tilbyde dig.

Få et tilbud på facaderenovering i Odense & omegn

Vi vil gerne rådgive dig til det bedst resultat for dig og dit hjem. Hvad end du er privatperson eller kontakter os som erhverv, har vi en løsning til dig.

Vi er altid klar til at give dig et 100% uforpligtende tilbud.