Renovering af badeværelse Odense

Murermester Lars Kristensen & Søn kan tilbyde dig renovering af badeværelse i Odense & Omegn. Står du og mangler en murermester til dit næste projekt, er det os du skal kontakte! Her får du mange års erfaring og høj kvalitet.

Professionel renovering af badeværelse i Odense

Vi har mange års erfaring når det kommer til branchen og hos os er du sikret en kvalitetsbevidst murermester. Vi har i løbet af årene udført mange forskellige projekter og vi har prøvet lidt af det hele. Hvad end du ønsker et helt nyt badeværelse, en opbygning eller fikset et par småting, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag og få et tilbud om hvad vi kan gøre for dig.


Vi varetager en totalentreprise i forbindelse med renovering af badeværelse eller nybyg. Her samarbejder vi med faste VVS’ere og elektrikere. Dette sikre dig det bedste resultat og kommunikation gennem processen.

Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Murermester Lars Kristensen & Søn er klar til at hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse. Et badeværelse skal være funktionelt, det er et vigtigt rum i hjemmet. Mange af vores kunder efterspørger i stor grad også et rum der afspejler velvære, ro og afslapning – det kan vi klare! Vi har en masse ideer og erfaring vi gerne deler med dig, men altid ud fra dine behov og ønsker.

Vi har en stor del erfaring med alt fra nybyg til ældre badeværelser. Vigtigt er at funktionalitet, æstetik og respekt for rummet følges ad. Vi stopper ikke før du er tilfreds med resultatet – for os er det vigtigste at du er tilfreds med dit badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Priserne kan altid variere fra projekt til projekt, men som udgangspunkt ligger prisen i omegn af 25-30.000 per kvadratmeter. 

Kontakt os i dag og så kommer vi frem til et tilbud.

Du fortæller os om dine drømme og behov. Med vores ekspertise og erfaring får vi dine badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 63 90 00 29, eller skriv til os på e-mail larsk@os.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på renovering af dit badeværelse i Odense & omegn

Vi er klar til at tilbyde dig et 100% uforpligtende tilbud på vores arbejde. Vi rådgiver dig gerne i dine overvejelser og fortæller dig om muligheden for dine drømme.
Har du spørgsmål om priser eller andet så kontakt os gerne.