Murermester Lars kristensen & Søn

Murermester Lars Kristensen & Søn har siden 1998 løst mange forskelligartede opgaver inden for murer- og betonarbejde. Virksomheden har til huse i Nr. Lyndelse, men servicerer kunder på hele Fyn. Fra at være et enkeltmandsfirma er virksomheden i dag vokset til 9 murere, 2 svende og mester selv. Uanset om det er et større, længerevarende byggeprojekt eller en lille renoveringsopgave, har vi samme professionelle tilgang til arbejdet.

Gensidig respekt og tillid i kundesamarbejdet

Den gode dialog og gensidige respekt er grundlaget for det gode samarbejde med vores kunder, og gennem årene har vi opbygget en fast kundekreds.

Vi vil gerne kendes på et godt stykke arbejde og aftaler, der overholdes. En god forståelse for kundens ønsker og en løbende dialog med kunden er derfor en forudsætning – både så vi kan stå inde for vores arbejde, og så kunden har oplevet samarbejdet som trygt og tilfredsstillende.

​Medlem af Dansk Byggeri

Vores medlemskab er din garanti for, at murerarbejdet bliver gjort ordentligt og professionelt uden fejl og mangler.

Mere end 20 års erfaring

Hos Murermester Lars Kristensen & Søn har alle medarbejdere stor erfaring og kompetence i murer- og betonbranchen.

Effektiv byggeproces

Vi leverer altid kvalitetsløsninger til den aftalte tid og pris. Du er altid sikret et korrekt udført stykke arbejde, som også er visuelt flot.

Følg med i vores hverdag

Vi er på Facebook, hvor vi lægger opslag op om vores hverdag med murer- og betonarbejde samt information om vores salg af nye, gamle og brugte tagsten og fliser. Du er velkommen til at følge med og like vores side, så du altid får de nyeste opdateringer om vores firma.