Renovering af badeværelse på fyn

Professionel renovering af badeværelse på Fyn

Hos Murermester Lars Kristensen & Søn tilbyder vi renovering af badeværelser på Fyn. Vi har mange års erfaring og et væld af succesfulde projekter bag os. Ønsker du at få et nyt badeværelse eller en ombygning af badeværelse, vil vi gerne komme med et tilbud på opgaven.

Et badeværelse skal være funktionelt, men kunderne efterspørger i stigende grad løsninger, hvor der også er plads til velvære, ro og afslapning. Står du over for en forestående renovering af dit badeværelse, har du masser af muligheder for at få det præcis, som du ønsker det.

Flot renovering af badeværelse på fyn efter dine ønsker

Skal vi hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse, er vi altid parate til at hjælpe dig. Vi har en bred erfaring med både nybygning og renovering af badeværelsesløsninger, hvor funktionalitet og æstetik følges ad. Vores ambition er, at du får et badeværelse, der lever op til dine forventninger. Vi stopper ikke, før du er helt tilfreds.

Vi kan varetage en totalentreprise i forhold til renovering af badeværelse eller nybyg, hvor vi samarbejder med faste VVS’er og elektrikere, hvilket der er mange fordele i. Således koordineres opgaven optimalt, så du ikke oplever unødig ventetid. Vi sørger for, at alle håndværkere er informeret om processen, så de kan gå i gang, så snart det er muligt.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen ligger i omegnen af 25-30.000 per kvadratmeter. Skal vi hjælpe dig med renovering af dit badeværelse på Fyn eller en total ombygning? Kontakt os endelig for et tilbud.

Fortæl os om dine behov og idéer, så skal vi nok hjælpe med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 63 90 00 29, eller skriv til os på e-mail larsk@os.dk.

Vi ser frem til at høre om dine planer.

Få et tilbud på renovering af dit badeværelse på fyn

Ønsker du et tilbud på en murer – og gerne en billig murer, der kan hjælpe dig med et projekt eller en opgave? Så er du mere end velkommen til at kontakte os angående priser og andre spørgsmål.